Audiodesk introduceert Vinyl Cleaner

(ingezonden mededeling)

Op de VAD show in Veldhoven stond dit jaar al een impressie van de Audiodesk Vinyl Cleaner. Nu volgt de officiële introductie van deze revolutionaire platenwasser. In tegenstelling tot de gangbare wassers op de markt is de Vinyl Cleaner volautomatisch. Met één druk op de knop wast het apparaat gelijktijdig beide zijden van de plaat en na afloop wordt de LP perfect schoon en droog opgeleverd.



De wasmachine wordt gevuld met 4,5 liter reinigingsvloeistof. Het ingebouwde filtersysteem garandeert de kwaliteit van de vloeistof langdurig. Twee in tegengestelde richting draaiende microvezelborstels aan weerszijden van de plaat borstelen de groeven van de plaat perfect schoon. Twee ruim bemeten ventilatoren blazen de restanten vloeistof tot slot van de plaat. Het resultaat is een perfect gereinigde LP.

Het gehele reinigingsproces duurt ongeveer 5 minuten. Vloeistof, borstels en filter doen hun werk gedurende ongeveer 100 platen. Daarna kunnen de verschillende onderdelen eenvoudig worden vernieuwd.

Prijs:
De Audiodesk Vinyl Cleaner heeft een adviesprijs van 1.949 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE