NIEUWSVelodyne

Nieuwe Velodyne subwoofers: SPL-Ultra en CHT-Q


Redactie HiFi.nl | 17 december 2008 | Velodyne

(ingezonden mededeling)

Beter Beeld & Geluid kondigt twee nieuwe subwoofer-lijnen aan van Velodyne in Nederland en Vlaanderen: de SPL-Ultra en CHT-Q series. De SPL-Ultra lijn volgt de zeer succesvolle SPL-R serie op en de CHT-Q komt in de plaats van de CHT-R.Bijzonderheid van beide modellijnen is het op de voorkant geplaatste display, dat alle settings die gemaakt worden met de meegeleverde afstandsbediening duidelijk leesbaar toont. De SPL-Ultra heeft een mooie pianolak zwarte afwerking gekregen en de CHT-Q serie heeft nu net als de SPL-serie een automatische room EQ met bijgeleverde microfoon. Zo kan er in iedere kamer een perfecte afstelling worden gerealiseerd, ook als de luisterplek of subwooferpositie niet ideaal is.

De kleine gesloten behuizingen (bas-reflex met poort aan de voorzijde bij de CHT-Q) en enkele frontgerichte woofer maken het u makkelijk de subwoofers vrijwel overal te plaatsen. De efficiŽnte en dus milieuvriendelijke klasse D versterkers zorgen voor gecontroleerd laag met veel impact zonder energieverlies. Een actief DSP controlesysteem in beide modelseries voorkomt hoorbare vervorming van de versterker en overbelasting van de woofer.Prijs:
Beide series subwoofers zijn vanaf heden verkrijgbaar met adviesprijzen vanaf 490 euro (CHT-Q serie) en 1290 euro (SPL-Ultra serie). Kijk voor meer informatie en dealers op www.velodyne.nl.

EDITORS' CHOICE