Lyngdorf show bij Snijders hifi


Redactie HiFi.nl | 18 december 2008 | Lyngdorf Audio

(ingezonden mededeling)

Op zaterdag 27 december houdt Snijders Hifi een doorlopende demonstratie van 10.00 tot 17.00 uur met de apparatuur van Lyngdorf.

Afwisselend zullen zij u de nieuwe elektrostaten en de dipool luidsprekers demonstreren. Dit uiteraard met de akoestische correctie (Room Perfect) waarmee Lyngdorf wereldfaam heeft verworven. Beide luidsprekers worden in het laag ondersteund door de BW-1 subwoofers.Tijdens de demonstraties zal Snijders Hifi u uitleg geven over het nut van akoestische correctie, de dubbele subwoofer en tijdcorrectie bij een subwoofer/satelliet systeem. En omdat het uiteindelijk om de muziek gaat zullen zij meer muziek laten horen dan erover praten. Uiteraard mag u ook uw eigen cd`s meenemen.

Zoals u misschien weet is Lyngdorf een volledig digitaal systeem. Er wordt dan ook niet alleen met een cd-speler gedemonstreerd maar ook met de topklasse muziekserver van Logitech, de Transporter.

Wanneer u nog niet overtuigd bent van de kwaliteiten van een muziekserver (streaming device) is dit een reden te meer om eens langs te komen.

U bent van harte welkom op 27 december en vergeet uw eigen CD`s niet, dan zorgt Snijders Hifi voor de koffie.

 

EDITORS' CHOICE