NIEUWSSamsung

Blu-ray Moviebox te huur bij 350 videotheken

Redactie HiFi.nl | 26 december 2008 | Samsung

(ingezonden mededeling)

Wie een HD ready of Full HDTV heeft, kan vanaf heden de Blu-ray Moviebox huren bij meer dan 350 videotheken. Met de Blu-ray Moviebox kun je een weekend lang genieten van films in de allerbeste beeld- en geluidskwaliteit. De Blu-ray Moviebox bevat een Samsung Blu-ray Disc speler, een HDMI-kabel en films op Blu-ray Disc die je zelf mag uitzoeken in de videotheek. Inmiddels zijn er meer dan 500 filmtitels verkrijgbaar, waaronder The Dark Knight™, de Blu-ray Disc toptitel van dit moment.



Eén op de twee huishoudens beschikt over een HD ready of Full HDTV. Omdat in Nederland nog zeer beperkt in HD wordt uitgezonden, halen zij niet uit hun televisie wat er in zit. Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de allerbeste beeldkwaliteit introduceren Samsung en Warner Home Video de Blu-ray Disc Moviebox. De Moviebox is terug van weggeweest.



De Blu-ray Disc is de opvolger van de DVD. Een Blu-ray Disc ziet er hetzelfde uit als een DVD, maar heeft veel meer opslagruimte. Hierdoor is het beeld 5x scherper dan op DVD en het geluid kristalhelder. Ook kan de Blu-ray disc meer extra’s bevatten dan een normale DVD, zoals trailers, behind the scenes en zelfs games. En het mooie is dat de Samsung Blu-ray speler niet alleen je bestaande DVD-collectie afspeelt, maar deze ook nog eens beter weergeeft.


EDITORS' CHOICE