NIEUWSB&W Range

B&W breidt CM lijn uit


Redactie HiFi.nl | 11 januari 2009 | B&W Range

(Ingezonden mededeling)

De elegante CM luidsprekerlijn van Bowers & Wilkins is recentelijk uitgebreid met 4 nieuwe modellen. Daarnaast is er een nieuwe moderne finish toegevoegd zodat gebruikers meer keuzeopties hebben voor een optimale integratie in het persoonlijk interieur. De gehele CM series is nu ook verkrijgbaar in hoogglans zwart (geen meerprijs). De kleur Maple vervalt.

De CM lijn is uitgebreid met een vloerstaand model, de CM9. Deze statige 3-weg luidspreker vertegenwoordigt het topmodel binnen deze serie en is uitgerust met een 25mm aluminium dome tweeter, een 150mm Kevlar®, FST™ midden toner en 2 paper/Kevlar® bas units. Deze luidspreker garandeert een geraffineerd, ruimtevullend geluidsbeeld en heeft een zeer hoogwaardige afwerking.  

De CM5 is een 2-weg monitor luidspreker welke een extra dimensie aan deze serie geeft. Hij overtreft de compacte CM1 in laagweergave door zijn ruimere behuizing. De CM5 is uitgerust met een 25mm aliminium dome tweeter en 165mm Kevlar® bas/middentoon unit.

Voor de Home Theater enthousiast is de lijn verder uitgebreid met de CM Center 2. Door zijn grotere afmetingen en FST™ middentoon unit produceert hij een verder doorlopend laag. De CMC Center 2 heeft tevens een hoger rendement. Kortom, de ultieme match met de CM9 in een multi-channel configuratie.

Tenslotte is er nog de ASW10CM subwoofer. Met een 25cm paper/Kevlar® bas woofer gekoppeld aan een 500(!) watt versterker in een elegante behuizing. Nu kan een compleet CM series Home Theater worden samengesteld met een optimale samenhang tussen stijl en weergavekwaliteit.

Adviesprijzen:
CM9  1250 euro/stuk
CM5  600 euro/stuk
CM Center 2  1000 euro/stuk
ASW10CM  1350 euro/stuk

MERK

EDITORS' CHOICE