NIEUWSNAD

Blu-ray speler van NAD

Redactie HiFi.nl | 15 januari 2009 | NAD

(Ingezonden mededeling)

High Definition audio is voor NAD al jaren de gewoonste zaak van de wereld. Met de introductie van NAD’s eerste Blu-ray speler, de T587, komt daar nu ook full HD beeld bij.

De NAD T587 is volledig bij met de allerlaatste stand van de Blu-ray techniek: Zo wordt ook Network BD Live (Profile 2.0) en Java met Ethernet aansluiting ondersteund.

HD beeld én HD Audio:

Dankzij HDMI 1.3 ondersteunt de NAD T587 ook de nieuwe “Deep Color” standaard waardoor kleuren nog gevarieerder en rijker worden. Uiteraard worden behalve de gevestigde audio formaten zoals Dolby Digitaal en DTS ook de HD audio formaten zoals Dolby True HD, DTS HD Master Audio ondersteunt via HDMI. Met de
geïntegreerde decoder is het ook mogelijk om het audio signaal via HDMI gedecodeerd als PCM stream naar een AV receiver of processor te sturen. Daarmee is de T587 een ideale partner voor NAD’s AV receivers T775, T785 en voorversterker T175.

Bijna alle schijf- en bestandsformaten:

De NAD T587 ondersteunt bijna elke schijfstandaard: BD-ROM, BD-R, BD-RE, DVD, DVD+R/RW, DVDR/RW, CD-R/RW en uiteraard Audio CD. Ook veel verschillende bestandsformaten worden ondersteund: MP3, WMA, DiVX, JPEG en PNG bijvoorbeeld. Die bestanden kunnen staan op recordable BD, DVD of CD discs of, dankzij de USB 2.0 aansluiting op het frontpaneel, ook op een USB geheugenpen of harde schijf.

Snel:

Met de T587 neemt NAD een van de grootste irritaties weg waar veel Blu-ray spelers last van hebben, traagheid: Alleen al het inlezen van een Blu-ray disc kan soms minuten lang duren. De NAD T587 klaart deze klus in een tiental seconden.

De NAD T587 is leverbaar in Graphite en nu al verkrijgbaar bij de officiële NAD dealer voor een adviesprijs van 999 euro.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
AND Benelux BV
T: +31(0)13-4550955
F: +31(0)13-4555666
W: www.andbenelux.com
E: info@andbenelux.com

MERK

EDITORS' CHOICE