NIEUWS

JVC toont innovaties CES 2009 via YouTube


Eric de Boer | 22 januari 2009

JVC geeft via een viertal filmpjes heldere informatie over hun toekomstvisies en innovaties voor 2009. Alle producten waren zichtbaar op de onlangs gehouden Consumer Electronics Show (CES) eerder deze maand. JVC laat vier enthousiaste product managers aan het woord die de nieuwtjes aan het wereldwijde publiek tonen.
 
De bekende Japanse fabrikant innoveert flink en komt met een zeer platte (7mm dunne) lcd tv die zonder extra beugel of bevestiging op ieder wand "geplakt" kan worden. Ook op standaard zeer de moeite van het aanschouwen waard!

De gehele LCD line-up krijgt steeds meer breedte en diepte, het assortiment flatscreens van JVC breidt zich vanaf 2009 ver uit en biedt diverse modellen in diverse maten. GeÔntegreerde I-pod docking stations in LCD tv`s, Adobe RGB ondersteuning voor fotografie fanaten, 120 Hz technologiŽn en een 107 centimeter tv met BluRay in het losse tunergedeelte zijn enkele noemenswaardige highlights te noemen!

Ook op camcordergebied zit JVC al tijden niet stil; de succesvolle Everio-lijn wordt uitgebreid met enkele nieuwe modellen.
Zo zijn er de LaserTouch functie, die moet voorkomen dat vette vingers zichtbaar zijn op het display, een revolutionair draagkoord en een dubbel sdhc cardslot, om enkele vernieuwingen te noemen. De integratie van iTunes en Youtube uploads in JVC camera`s kennen we al van onder andere de MS100 serie. Natuurlijk wordt deze one-touch-upload functie ook in 2009 door JVC omarmd. Tot slot zien we dat de full HD camcorders steeds meer gebruiksgemak vertonen en een grotere opslagcapaciteit bieden tot wel 120 Gb!

Op het gebied van microsets en home theater systemen timmert JVC al langer aan de weg, en komt dit jaar met een BluRay soundbar met een draadloze subwoofer, natuurlijk wordt de integratie van de iPod dock niet vergeten en komen de Japanse Uitvinders met een dvd/hifiset waarbij zelfs alle luidsprekers draadloos zijn aan te sturen.

Voor leverbaarheid en prijzen in Nederland adviseren wij u om deze site in de gaten te houden.

EDITORS' CHOICE