NIEUWS

Draadloze parrot luidsprekers van Philippe Starck


Redactie HiFi.nl | 31 januari 2009

(Ingezonden mededeling)

De Franse topdesigner Philippe Starck heeft voor Parrot, specialist in draadloze randapparatuur voor mobiele telefoons, draadloze luidsprekerboxen ontworpen. De boxen, die een typisch tijdloos Philippe-Starck design hebben, luisteren naar de magische naam ‘Zikmu’.

De boxen zijn zo ontworpen dat ze inspelen op de manier waarop we vandaag de dag naar muziek luisteren. De Parrot-luidsprekerboxen zijn bijvoorbeeld zo ontwikkeld dat ze compatible zijn met de laatste generatie Apple-producten. De consumentenadviesprijs van de boxen bedraagt € 1.000,- (exclusief BTW) en zijn verkrijgbaar via www.parrotshopping.com en bij een selectie warenhuizen en speciaalzaken.

De Parrot-luidsprekerboxen by Starck zijn het neusje van de zalm op het gebied van draadloze technologie. Het maakt niet uit welke geluidsbron gebruikt wordt, de boxen geven altijd een getrouwe weergave van de muziek, zonder dat er een draadje aan te pas komt. De twee luidsprekerboxen communiceren samen via de Bluetooth-technologie waardoor de luidsprekerboxen op elke willekeurige plek neergezet kunnen worden.

De Parrot-luidsprekerboxen by Starck maken gebruik van de NXT™-technologie die volgens de fabrikant zorgt voor een optimaal geluid aan weerszijden van de luidspreker. De boxen geven altijd een 360° surround sound ongeacht waar de luisteraar zich bevindt ten opzichte van de luidsprekerboxen. Bovendien past het geluid van de boxen zich altijd aan de akoestiek aan. Ongeacht de grootte van een vertrek en de plaatsing van de boxen.

Parrot-luidsprekerboxen by Starck hebben een vermogen van 100 Watt en een hoogte van 75 cm.

Voor meer informatie over de draadloze Parrot-luidsprekerboxen by Starck, de Parrot-designercollectie of de draadloze Parrot-productlijn: www.parrot.com  en www.starck.com

EDITORS' CHOICE