NIEUWSTW-Acustic

Wereldprimeur tijdens Analoge Dagen in Sneek


Redactie HiFi.nl | 18 februari 2009 | TW-Acustic

(Ingezonden mededeling)

Tijdens de befaamde Analoge Dagen van Audio Selectief in Sneek beleeft de Acustic Raven AC Black Night zijn wereldprimeur. Op 20 en 21 maart kan draaitafel minnend Nederland genieten van de onthulling van deze langverwachte opvolger van de Raven AC en Raven One.

De Raven Black Night is de ultieme optelsom van alle ervaringen die Thomas Woschnick opgedaan heeft bij de ontwikkeling van de AC en One modellen. Zijn handgebouwde draaitafels hebben in snel tempo de harten (en luisterkamers) van vele analoog liefhebbers en recensenten wereldwijd veroverd. Niet verwonderlijk dat ze dan ook zowel nationaal als internationaal vele prestigieuze prijzen in de wacht sleepten. De meest recente blijk van waardering is de toekenning van de Golden Ear Award 2008 door the Absolute Sound voor zowel de Raven AC als de Raven One.

TW Acustic Raven One en Raven AC

Tijdens de Analoge Dagen van Audio Selectief op 21 en 22 maart zal Thomas Woschnick persoonlijk aanwezig zijn om niet alleen het nieuwe pareltje te onthullen, maar ook om uw vragen te beantwoorden. En naast de nieuwe Raven zullen ook de Raven AC en de Raven One te beluisteren zijn. Neem vooral uw favoriete vinyl mee om echt te kunnen genieten van deze belevenis.

Mis het niet!

EDITORS' CHOICE