NIEUWSSony

Sony Bravia in het hart van de entertainment


Redactie HiFi.nl | 19 februari 2009 | Sony

Sony introduceert vijf nieuwe Bravia televisies die allen het hart vormen van uw entertainment netwerk. Met directe koppelingen tot internet brengen de Bravia schermen het internet weer dichter bij het televisie scherm.

In de ontwikkeling van de nieuwe Bravia schermen heeft Sony de nadruk gelegd op twee belangrijke aspecten. Allereerst connectiviteit, de mogelijkheid om het scherm aan te sluiten op tal van bronnen. De tweede ontwikkeling is de toevoeging van verschillende milieu vriendelijke technieken die de schermen een "groen" karakter geven.

Sony Bravia Full HD

Om te beginnen met het milieu (save the best for last). De meeste 2009 modellen zijn door de Europese Commissie voorzien van het "ECO Flower" label. Dat betekent dat deze producten voldoen aan strenge ecologische en prestatiecriteria.

Beeld en geluid

Digitale bestanden, zoals foto`s, video`s en MP3 bestanden zijn op twee manieren te benaderen via de televisie. In beide gevallen, DLNA en USB, biedt de afstandsbediening van de televisie volledige controle over de bestanden, hoewel deze dus op een andere drager staan.

De verschillende modellen variėren in grootte van 22 tot 52 inch en bieden een superieure HD beeldkwaliteit. Door het gebruik van Motionflow 100 Hz-technologie worden meer beelden weergegeven wat weer een vloeindere weergave oplevert. Een unieke ervaring tijdens sport, gaming en andere snelle actiebeelden.

Wat ten slotte opvalt is de AppliCast technologie die het mogelijk maakt internet applicaties en widgets direct op het scherm te tonen. Denk hierbij aan een kalender, klok of andere simpele desktop gadgets. Maar ook nieuws via RSS feeds kan direct binnen komen op je scherm.  

MERK

EDITORS' CHOICE