NIEUWSAudio-Life

WLM La Scala bij Audio-Life


Redactie HiFi.nl | 19 februari 2009

Audio-Life heeft een WLM-primeur. De nieuwste telg uit de Oostenrijkse luidsprekerstal zal daar in samenwerking met importeur Beta Audio officieel gepresenteerd worden op zaterdag 28 februari van 10 tot 22 uur.

De nieuwe WLM luidsprekers heten La Scala en zijn verkrijgbaar in vloerstaande- en monitorversie (La Scala Monitor). Ze worden gepositioneerd onder de bekende Diva luidsprekers en zijn daarmee het meest betaalbare duo van WLM.

WLM La Scala

Liefhebbers van WLM weten al dat deze La Scala’s niet zomaar ‘instapmodellen’ zijn. Want al het mooie van de topluidsprekers van WLM is terug te vinden in de nieuwe luidsprekers. Beide modellen bevatten bijvoorbeeld luidsprekerconussen van papier. Dit materiaal kan als geen ander klankverfijningen en –nuances weergeven, zeer bijzonder dat WLM dit zelfs in haar meest betaalbare luidsprekers toepast. En aan de achterzijde vind je, zoals bij alle WLM-luidsprekers, een volumeregeling voor de tweeter.

Audio Life verwelkomt u graag om de La Scala’s te komen beluisteren, want daar gaat het natuurlijk om! Aanmelden kan via de website van Audio Life.

EDITORS' CHOICE