NIEUWSYBA

Sonority-audio importeur YBA

Redactie HiFi.nl | 24 februari 2009 | YBA

(ingezonden mededeling)

Met gepaste trots wil Sonority-audio u hierbij deelgenoot maken van het feit dat ze sinds kort de distributie van het Franse YBA in Nederland op zich heeft genomen. Ze zijn uitermate verheugd dat ze daarmee dit gerenommeerde en sterke merk aan hun portfolio hebben kunnen toevoegen.

De consument zal door deze economische dip steeds beter opletten met zijn uitgavenpatroon, spaarzamer zijn, beter vergelijken, kritischer worden en verder kijken dan de gebaande wegen. Op deze weg komt men YBA-Design tegen die volledig voldoet aan de huidige wensen waarbij design en klankwalititeit ongekend evenwichtig samengaan en dat alles bij een zeer strakke prijsstelling.

YBA-Design is apparatuur ontworpen aan de hand hand van het team van Yves Bernard André. De klassieke Franse benadering van muziekweergave, de nadruk op de mens in de muziek, de schijnwerper op het middengebied.YBA-Design is ontworpen met de ervaring van high-end (YBA) en uitgevoerd in een betaalbare klasse met opvallend design. Opvallend in deze prijsklasse om de uitzonderlijke kwaliteiten die je eerder verwacht bij veel duurdere apparaten en daarnaast een design die in deze klasse ongekend is.Niet voor niets heeft de Y-serie al meerdere prijzen gewonnen op zowel klankwaliteit als design.

Deze zwarte juweeltjes worden gekenmerkt door het aluminium onderframe en een naadloos afgewerkte aluminium kast, inclusief een schitterende afgewerkte afstandsbediening welke natuurlijk ook is afgewerkt in een mooie aluminium behuizing. De Y-serie bestaat op dit moment uit een een aantal Stereo-apparaten zoals een cd-speler, versterker en tuner en daarnaast een Hometheater-serie met een 7.1 surround versterker en dvd-speler. Binnenkort komt hierbij nog een Hometheator processor, een 7-kanaals versterker en een muziekserver.

Prijs en beschikbaarheid:
Om u alvast enig inzicht te geven in de prijsstelling van YBA-Design:

Tuner YT-201: 890 euro
Cd-speler YC-201: 1149 euro
Geintegreerde versterker YA-201: 1349 euro.

 


EDITORS' CHOICE