NIEUWSRhapsody

Zen and the Art of Rhapsody


Redactie HiFi.nl | 03 maart 2009

(ingezonden mededeling)

Pure zen. Dat was nog de enige gedachte die overbleef nadat Rhapsody in Hilversum Zanden en Kharma hadden gehoord. Deze twee grootheden zullen samen het hart vormen van de Rhapsody show op 20 en 21 maart.

Zanden en Kharma
Zanden is in Nederland (nog) een onbekende, maar dat zal niet lang duren. Wat een ongekende rust en transparantie geven deze japanse buizenversterkers en cd-spelers !! Rhapsody is dan ook zeer verguld dat ze deze schoonheden exclusief voor de Benelux mogen voeren.

De Kharma Midi exquisit is een kleine luidspreker die, volgens Rhapsody, zo formidabel presteert, dat we het gerust een wonder mogen noemen.

Avalon, Pass Labs en Audio Research
Toegegeven, hij is op het oog wat ongewoon, maar met de Aspect heeft Neil Patel alweer een juweeltje van een Avalon afgeleverd. De speakers klinken geweldig in combinatie met de nieuwe voor- en mono- eindversterkers van Pass Labs en de allernieuwste Audio Research CD8 buizen CD-speler.

Final/Prima Luna
Prima Luna wordt op dit moment in elk blad in de wereld de lucht ingeschreven. Tja, wat kunnen ze bij Rhapsody anders zeggen over deze eigenzinnige buizen uit Holland? "ZE KLINKEN HEMELS!" Samen met de Final elektrostaten, geven ze tijdens de show een indrukwekkend hollands onderonsje.

Film Primare/Final
In de filmkamer van Rhapsody speelt het volledige Finalsysteem met Primare. Ze gaan de films Earth en Bakara draaien: twee fraaie films die alles wat mooi is aan onze aardbol uitbundig eren.


Showdata:
Vrijdag 20 maart van 13.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 21 maart van 10.00 tot 14.00 uur.


Buizen en analoog
Zaterdag 4 april van 10.00 tot 16.00 uur presenteert Rhapsody buizen versterkers van Audio Research, Nagra en Prima Luna. En natuurlijk hun draaitafels. Ook dit belooft een leuke dag te worden.

EDITORS' CHOICE