Audio Artistiek feestelijk heropend


Redactie HiFi.nl | 16 maart 2009

(Ingezonden mededeling)

In het weekend van 6, 7 en 8 maart  heeft er een feestelijke heropening plaats gevonden bij Audio Artistiek te Groningen. Op vrijdag 6 maart werd het hernieuwde pand symbolisch ingewijd met Afrikaanse trommelaars. De belangstelling van audio liefhebbers en collega bedrijven was groot en hartverwarmend.

Na een interne verbouwing van 6 maanden is Audio Artistiek naar een nog hoger level gebracht en helemaal klaar voor de toekomst.  Er zijn 2 luisterruimten gerealiseerd en 1 ruimte is voor streaming audio/video en custom install ingericht. De audio liefhebbers kunnen nu in alle rust luisteren naar de voor hun samengestelde set. Uiteraard kan er bij de audio liefhebber thuis ook een luister sessie plaats vinden. Klantgericht  en met passie zorgt Audio Artistiek voor een ongekende muzikale beleving bij de klant thuis.

Naast de winkel activiteiten, gerund door Jaap Niezen en Edwin Laurens, is er de afgelopen maanden ook hard gewerkt aan het uitbreiden van de technische dienst. De technische dienst van Audio Artistiek is nu volledig ingericht voor het uitvoeren van de meest complexe reparaties. Ook voor revisie van mooie stereo apparatuur bent u nu aan het juiste adres bij Audio Artistiek. Edwin Laurens al jaren bekend als groot audio liefhebber/kenner zwaait hier de scepter. Met zijn technische achtergrond is uw apparatuur bij hem in vertrouwde handen.

Bij audio Artistiek worden o.a. de volgende merken vertegenwoordigd: Burmester, Naim Audio, Meridian, Rega, Carat, Hegel, Music Hall, Brinkmann, Lehmann, Benz Micro, Acapella, Logitech, Sonos, Totem, Neat, Supra Cable, Audioquest en Nordost.

U bent van harte welkom bij Audio Artistiek. De openingstijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Audio Artistiek
Nieuwe Kijk in ít Jatstraat 43
9712 SC Groningen
www.audioartistiek.nl

EDITORS' CHOICE