NIEUWSNaim Audio

Win een VIP-reis naar NAIM


Redactie HiFi.nl | 01 april 2009 | Naim Audio

(ingezonden mededeling)

Latham Audio, de distributeur van NAIM heeft de komende maanden een bijzondere promotie op touw gezet voor alle muziekliefhebbers die de komende tijd een NAIM product aanschaffen. Zij maken namelijk kans op een unieke VIP trip voor 2 personen naar de fabriek van NAIM AUDIO in Salisbury waar u met eigen ogen kunt zien hoe de producten met zorg en toewijding in elkaar worden gezet. Dit is slechts onderdeel van de Naim VIP Trip want er is meer…


 
U wordt s’ochtends opgehaald met een Bentley Continental Flying Spur voorzien van het 1100 Watt sterke ‘Naim For Bentley’ muzieksysteem. Vervolgens maakt u kennis met de fabriek en de mensen achter NAIM. In de middag brengt u een bezoek aan één van de meest prachtige prehistorische locaties op aarde.. Stonehenge. De avond wordt afgesloten met een diner en een optreden van een artiest op het Naim Label. Uiteraard blijft u overnachten in Salisbury om de volgende dag zelf deze prachtige stad met wereldberoemde kathedraal te bezoeken.


 
Om kans te maken op deze fantastische prijs hoeft u alleen de volledig ingevulde garantiekaart naar ons toe te zenden. Meer informatie over deze promotie en de bijbehorende voorwaarden kunt u vinden op onze website of bij uw eigen Naim Audio dealer.

MERK

EDITORS' CHOICE