NIEUWSWadia

Winnaar Wadia prijsvraag bekend


Redactie HiFi.nl | 07 april 2009 | Wadia

(Ingezonden mededeling)

Er is een winnaar bekend van de prijsvraag van de Wadia 170i Transport die door importeur Audiac beschikbaar werd gesteld.

De winnaar is Jorg de Louweren uit Valkenswaard. HiFi.nl en Audiac feliciteren de heer de Louweren van harte met de gewonnen prijs.

De prijs:

De bouwers van Wadia geloven dat er magie schuilgaat achter de data op uw disks een magie die ze kunnen openbaren door die data tot in het allerkleinste detail in klank te vertalen, zodat u ten volle kunt genieten van uw favoriete musici. Om de technologie die dat mogelijk maakt te ontwikkelen is jaren onderzoek gedaan, en vooral ook heel intensief geluisterd.


 
Wadia is een innovatief bedrijf dat talloze vondsten op zijn naam zette. Zo ontwikkelden de Wadia-ingenieurs hun eigen, van de tot dan toe gehanteerde standaard afwijkende algoritme: Digimaster. Digimaster zorgt niet alleen voor een optimale decodering maar maakt het ook mogelijk om het volume te controleren. Op die manier is uw CD-speler zonder tussenkomst van een verliesgevende voorversterker op uw eindversterker aan te sluiten.

Wadia werd in 1988 opgericht door een groep 3M-ingenieurs die hun kennis van digitale technologie wilden inzetten om digitale audio tot een optimaal niveau te brengen. Bij de daartoe benodigde research staan de kosten op een tweede plaats. Wadia bevindt zich zowel klanktechnisch als prijsmatig op het hoogste niveau.

Audiac B.V.
Newtonbaan 14
3439NK Nieuwegein
T: 030 6049000
F: 030 6014714
@: info@audiac.nl

EDITORS' CHOICE