Leema Acoustics Altair en Pyxis

Importeur Monitor Audio heeft vanaf deze maand weer nieuwe Leema Acoustics producten; de Altair monoblokken en de Pyxis voorversterker. Beide modellen zijn dus al leverbaar.

De Pyxis voorversterker is volgens Leema de meest geavanceerde voortrap die te koop is. Met zijn volledig gebalanceerde opbouw levert de Pyxis een symmetrische signaalweg van bron tot output. Zelfs de toonregeling opereert gebalanceerd. De Pyxis ondersteunt natuurlijk Leema Acoustics` LIPS technologie en kan dus een vaste high-level output leveren aan eindversterkers als de Altair of Hydra van hetzelfde merk met volume controle op de eindversterkers. Dit resulteert in een maximale resolutie en dynamiek en verbetert laagweergave op alle geluidssterktes.

De Pyxis is te voorzien van een optioneele phonovoortrap (MM en MC), heeft een SPDIF en USB en analoge in- en uitgang. Een home-theater doorlusmogelijkheid is zoals het Leema Acoustics betaamt natuurlijk ook aanwezig. Verder kan elke input gain, bass en treble worden ingesteld.
De Pyxis kost 5500 euro.

Altair monoblokken
De nieuwe Altair monoblokken van Leema Acoustics wordt in een hoge klasse gepositioneerd door de audiofiele opbouw. Met 550 watt bij 8 Ohm impedantie en een stroomafgifte van maar liefst meer dan 100 AmpŔre beslist geen kleine jongen. De Altair is dan ook Leema`s referentie voor zowel stereo- als home cinema-adepten.

De opbouw ven de eindversterker is natuurlijk volledig gebalanceerd voor minimale vervorming en maximale prestaties. Verder ondersteunt de Altair de LIPS2 technologie en kan dus worden aangestuurd op volume door de nieuwe Pyxis of automatiseringssystemen voor in huis. Voor de laatste toepassing heeft Leema Acoustics remote triggers leverbaar. Een paar Altairs kost u 25.000 euro.

Meer informatie vindt u op de website van Monitor Audio Nederland

EDITORS' CHOICE