NIEUWSLa Scala

La Scala – Delicatessen in Beeld en Geluid


Redactie HiFi.nl | 01 mei 2009

Tilburg is weer een hifi-winkel rijker. Zeer binnenkort opent La Scala – Delicatessen in Beeld en Geluid haar deuren aan het St. Annaplein 23-24.

Oplettende lezers zullen dat adres misschien herkennen, want in het verleden zat op die plaats luidspreker-zelfbouw winkel ACR. De eigenaar van die winkel, Maarten Teijen, begon een kleine tien jaar geleden in Oisterwijk met De Opera, een winkel die al snel in de wijde omtrek befaamd was om het mooie assortiment en de ongedwongen maar zeer professionele werkwijze.

Toen het ruim een jaar geleden tijd werd voor iets anders besloot Maarten om zijn oude winkelpand aan het St. Annapleintje (wat nog steeds in zijn bezit was) in ere te herstellen. Een langdurige verbouwing is nu op een haar na gevild, en het resultaat mag er zijn.

Belangstellenden kunnen vanaf 7 mei 2009 terecht voor een zorgvuldig samengestelde selectie van merken, waarmee pure stereo, thuistheater en omvangrijke multiroom projecten kunnen worden gerealiseerd.

In het pakket van La Scala vindt men o.a. versterkers en bronnen van Rega en Marantz, luidsprekers van Totem, Mordaunt Short, PMC, REL en Tannoy, bekabeling van The Chord Company en AudioQuest, en luidsprekerstands van Partington. Voor de professionele installatieprojecten wordt gebruik gemaakt van apparatuur van Escient, Philips Pronto en Hawking. Allemaal merken van betrouwbare en betrokken importeurs, en tevens apparatuur die zich ruimschoots bewezen heeft op het vlak van betrouwbaarheid, duurzaamheid en geluidskwaliteit.

Volgende week verschijnt op HiFi.nl een Visit van het bezoek dat wij brachten aan La Scala.

La Scala, Delicatessen in Beeld en Geluid
st. Annaplein 23-24
5038TV Tilburg

T. 013-5439228
F. 013-5800588
E. info@lascalatilburg.nl
W. www.lascalatilburg.nl

EDITORS' CHOICE