NIEUWS

ADAM luidsprekers bij importeur Sonority Audio


Redactie HiFi.nl | 25 mei 2009

(ingezonden mededeling)

Sonority-audio, importeur van onder andere AARON en YBA, heeft onlangs ook de distributie van ADAM-Audio in Nederland en BelgiŽ op zich genomen. Hiermee voegt Sonority een gerenommeerd merk toe aan haar portfolio.

ADAM heeft een naam gevestigd als fabrikant van actieve studio monitor luidsprekers voor film, omroep, en geluidstudio`s. Op basis van hun eigen transducer technologie, een verdere ontwikkeling van Oskar Heil`s beroemde "Air Motion Transformer", ontwerpt en bouwt ADAM een breed scala van monitoren. Met de ruime ervaring in de professionele audio-wereld, biedt ADAM nu thuis luidsprekers gebaseerd op de technologie en het vakmanschap dat verantwoordelijk is voor het succes van hun monitoren.


  
Het aanbod van ADAM in de categorie `Home Audio` bestaat uit verschillende series. Zo is er de classic serie, de Home Monitor serie en de benchmark Tensor serie. Verschillende luidsprekers van ADAM werden in tests van Hifi World en Stereoplay als zeer goed beoordeeld.Meer info:  www.sonority-audio.nl

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Dali Phantom S-280: high-end in de muur
  Review
  lees meer »
 • Achtergrond
  DIRAC: wat is het en wat maakt deze software zo goed
  Achtergrond
  lees meer »
 • Review
  OPPO Sonica DAC
  Review
  lees meer »