NIEUWSFurutech

Furutech introduceert nieuwe producten


Redactie HiFi.nl | 26 mei 2009 | Furutech

Sinds april dit jaar is Audio-Life distributeur van Furutech in de Benelux. Het aanbod van de Japanse kabel- en accessoires fabrikant wordt nu fors uitgebreid in Nederland en BelgiŽ.

Het aanbod is te verdelen in de categorieŽn `Power`, `Plugs`, `Cables` en `Exceptional`. Opmerkelijk in de categorie `Power` is de Piezo Powerflux, volgens Furutech het meest geavanceerde powercord ter wereld. De PCOCC kabels worden gedempt met speciaal PVC dat keramische- en carbon deeltjes bevat. Het geheel is afgeschermd met gevlochten koper en afgemonteerd met hoogwaardige Furutech keramiek/carbon connectoren. Ook is er het e-TP309E stekkerblok met 4 rhodium plated outlets en 1 rhodium plated IEC inlet. Daarnaast is de gehele behuizing afgewerkt met carbon deeltjes om resonanties te dempen. De Axial Locking technologie verankert de outlets van onderen en verminderd daarmee de resonantie van de outlets met een factor van 10. De sterbedrading is geÔsoleerd met een speciale tubing die resonanties absorbeert. Als laatste is dit stekkerblok voorzien van Furutechs GC-303 formule (passief EMI/RFI filter).

In het aanbod `Plugs` zijn de eerste Furutech DiN pluggen te vinden. Dankzij de speciale constructie kan de pin-oriŽntatie worden aangepast aan de ontvangende DIN plug. De (L)-versie heeft een L-vorm, wat inpassen achter de apparatuur makkelijker kan maken. Bij `Cables` heeft Furutech haar bekende Evolution bekabeling ge-upgrade naar de Evolutlion II series. Er wordt onder andere PVC toegepast dat keramische- en carbon deeltjes bevat, met nog beter dempende eigenschappen dan voorheen. De Evolution II series bestaat uit een powercord, analoge en digitale interlink en speakerkabel.

Meer informatie op de website van Audio-Life
.

EDITORS' CHOICE