NIEUWS

Warner promoot Video On Demand


Redactie HiFi.nl | 27 mei 2009

(gezien op internet)

Warner Home Entertainment gaat Video On Demand kracht bijzetten. Warner is de eerste major die gelijktijdig films op dvd, Blu-ray en Video On Demand aan zal bieden.

Sinds vandaag is er een mediacampagne voor de film `Yes Man` waarin de consument wordt geattendeerd op de beschikbaarheid Video On Demand. Daarin wordt ook verwezen naar een website waar de service wordt uitgelegd en waarop aanbieders worden voorgesteld. Ter ondersteuning van de communicatiestrategie is door Warner ook een logo voor Video On Demand ontwikkeld (zichtbaar op de onderstaande afbeelding). Eerder berichtten wij al over de samenwerking van Warner met Ziggo, waardoor klanten van Interactieve Televisie van Ziggo on demand Warner films kunnen kijken.

Marketing directeur Dennis van der Lubbe van Warner Home Entertainment hoopt op een doorbraak van Video On Demand. "Wij roepen de andere studio’s al geruime tijd op om ook hun titels voor Video on Demand gelijktijdig met de release van de blu-ray en dvd beschikbaar te stellen. Samen moeten we dit nieuwe distributiemodel opbouwen. Er is hier een actieve rol weggelegd voor zowel Video on Demand aanbieders als filmdistributeurs”.

Bron: Adformatie

EDITORS' CHOICE