NIEUWSWadia

Wadia introduceert de W151 PowerDac


Redactie HiFi.nl | 15 juli 2009 | Wadia

(ingezonden mededeling)

Met de 170iTransport producten van Wadia werd het voor het eerst mogelijk om de digitale uitgang van de iPod te gebruiken om zo de inferieure DAC chip in de iPod te omzeilen. Wadia komt nu met een nieuwe DAC met geintegreerde versterker. 

Tijdens de CES toonde Wadia een tweetal prototypes die de 170iTransport producten van Wadia zullen completeren; een compacte DAC met intere volumeregeling en en DAC met geintegreerde versterker. Importeur Audiac heeft nu dus wat meer informatie vrijgegeven over de laatstgenoemde: de Wadia 151 PowerDAC.


De twee prototypes

De Wadia 151 PowerDac is een compacte Digitaal naar Analoog omzetter met geïntegreerde versterker in dezelfde afmetingen als het 170iTransport. De W151 PowerDAC beschikt over een tweetal digitale SPDif ingangen, een optische ingang, een USB ingang en digitale volumeregeling. Uitgerust met een krachtige, 2x 50 Watt schakelende eindversterker is de W151 PowerDAC volgens de importeur in staat om ook lastige luidsprekers onder controle te houden.


Wadia 170 iTransport

Prijs en beschikbaarheid
De verwachte verkoopadviesprijs van de W151 PowerDac is 1199,- euro. Hij is in zilver en zwart leverbaar. Importeur Audiac verwacht de W151 eind augustus op voorraad te hebben. In het einde van het jaar zal ook een losse DAC met Digitale volumeregeling leverbaar worden.

Klik hier voor onze hardwarerecensie van de Wadia 170 iTransport.

EDITORS' CHOICE