NIEUWS

Woonbeurs Amsterdam 2009


Redactie HiFi.nl | 20 juli 2009

(ingezonden mededeling)

In september gaat het nieuwe woonseizoen van start met de zeventiende editie van de Woonbeurs Amsterdam. Van zaterdag 26 september tot en met zondag 4 oktober staat de Amsterdam RAI in het teken van binnen- en buitenwonen in alle stijlen.

De bezoeker wordt dit jaar in de watten gelegd met veel persoonlijke aandacht en advies. Ruim driehonderd vooraanstaande woonmerken delen hun expertise met woonliefhebbers. Na zestien goed bezochte beurzen verwacht de Woonbeurs Amsterdam dit jaar de 1,5 miljoenste bezoeker te verwelkomen.

De Woonbeurs Amsterdam is een evenement van de woon- en buitenbladen van Sanoma Uitgevers. De woonbladen vtwonen, 101 Woonideeën, Eigen Huis & Tuin, ariadne at Home en More Than Classic presenteren op de beurs levensechte woonhuizen. De buitenbladen Home and Garden, Tuin&Co en Seasons slaan de handen ineen in de nieuwe Outside hal waar zij buitenwonen tot een ware beleving maken. Maar er is meer: primeurs, exposities, workshops, demonstraties en nieuw dit jaar: een Woontheater.

Kaarten voor de Woonbeurs Amsterdam zijn via www.woonbeurs.nl te bestellen. In de voorverkoop kost een toegangskaart € 14,- in plaats van €17,50 (exclusief € 2,- administratiekosten per bestelling).

EDITORS' CHOICE