Win een Cambridge Audio One!

Het gevoel dat u nog veel meer uit uw digitale muziekverzameling kunt halen? door mee te doen met de nieuwe prijsvraag hier op HiFi.nl maakt u kans op de Cambridge Audio One. Met deze all-in-one receiver wordt uw iPod verrijkt met een volledig geïntegreerd micro-hifi-systeem.

Deze mooie prijs wordt aangeboden in samenwerking met importeur Dimex Reference Audio Equipment, dat onlangs met Arcus en Stealth Acoustics nog twee nieuwe merken aan haar portfolio toevoegde.Het iPod dock van de Cambridge Audio One is te bedienen met de meegeleverde affstandsbediening, en de `slot-loading` cd-speler kan mp3 en WMA bestanden afspelen. Bovendien zijn er ook voor andere MP3-spelers specifieke ingangen. Op het front van de One zijn tevens een USB ingang en een SD-card reader te vinden. De One bevat een krachtige, geïntegreerde versterker die per kanaal 30 Watt produceert, ontworpen om één geheel te vormen met de ingebouwde hoogwaardige cd-speler met programmafuncties zoals herhalen en shuffle. De zeer gevoelige DAB/RDS FM -tuner heeft 20 presets voor directe toegang tot uw favoriete digitale en analoge radiostations en toont de muziek, track en stationsnaam.

In de juli 2009 editie van HVT stond een hardware recensie van deze Cambridge Audio One, die hier op HiFi.nl te lezen is. Klik hier om aan de prijsvraag mee te doen!

EDITORS' CHOICE