NIEUWS

Muziek.nl - Vinylspecial


Redactie HiFi.nl | 29 juli 2009

LP`s worden steeds populairder. Steeds meer mensen kopen weer een mooie draaitafel om hun oude LP`s weer eens terug te horen, maar vooral ook om nieuwe LP`s aan te schaffen en te draaien.

Zoals u hieronder kunt zien verschijnen er dagelijks mooie heruitgaves, vaak 180 grams persingen, soms zelfs met gratis downloads. Ook de nieuwste muziek van artiesten zoals bv Katie Melua, God Help The Girl, Chickenfoot, Dave Matthews Band, La Roux en Lady Gaga zijn in de winkel van Muziek.nl op LP verkrijgbaar.

Wij zijn al weer 6 jaar gespecialiseerd in het verzenden van LP`s in speciaal daarvoor geschikte verpakkingen. U kunt er dus van uitgaan dat de LP`s veilig, en voorzien van gratis beschermhoes bij u afgeleverd worden.

Tip van de redactie
In het oerwoud van nieuwe releases, heruitgaven en boxsets is het soms lastig door de bomen het bos te zien. Maar volgens de redactie van Muziek.nl mag u deze albums niet missen.

Ben Harper - White Lies For Dark Times 22.95 (LP)

Joe Zawinul & The Zawinul Syndicate - 75th:the Last Concert 18.95 (LP)

Dave Matthews Band - Big Whiskey And The Groo Grux King 15.95 (LP)

Mike Oldfield -Tubular Bells 1 & 2 van: 24.50 voor: 17.95 (LP)

Nieuwe albums
Het zijn niet uitsluitend de oude klassiekers die op vinyl uit worden gebracht; steeds meer platenmaatschappijen en artiesten zien de toegevoegde waarde van een mooie uitgave op vinyl. Deze albums kunt u in de muziekwinkel van Muziek.nl bestellen. Maar er zijn natuurlijk nog veel, veel meer nieuwe albums op vinyl verkrijgbaar op Muziek.nl!

Katie Melua - Live At The O2 Arena 19.95 (LP)

Tori Amos - Abnormally Attracted To Sin 27.95 (LP)

God Help The Girl - God Help The Girl 18.95 (LP)

Gare Du Nord - Love For Lunch 22.95 (LP)

Heruitgaven
Ruim 50 jaar popmuziek heeft ons een schat aan muziek gebracht, en gelukkig worden steeds meer albums opnieuw uitgebracht op vinyl. Geen vette vingers en haren van de kat van de vorige eigenaar meer die uw luisterplezier kunnen bederven. Prachtige onbeschadigde hoezen, maagdelijk vinyl van de hoogste kwaliteit en vaak ook nog eens voorzien van een MP3 download code of cd-versie.

Nick Drake - Pink Moon 17.95 (180 gr. LP)

Bob Marley & The Wailers - Legend 18.95 (180 gr. LP)

Tom Waits - Swordfishtrombones 17.95 (180 gr. LP)

Van Morrison -Moondance 16.95 (LP)

Rickie Lee Jones - Rickie Lee Jones-ltd 21.95 (LP)

Een veel uitgebreider overzicht van nieuwe en re-releases vindt u in de online versie van de Muziek.nl nieuwsbrief.

EDITORS' CHOICE