NIEUWSPhilips

Philips Wake-up Light met iPod-dock


Redactie HiFi.nl | 03 augustus 2009 | Philips

(gezien op internet)

De bekende Wake-up Lights van Philips zijn gemaakt om meer ontspannen en natuurlijker wakker te worden dankzij een lamp waarvan de lichtintensiteit geleidelijk wordt verhoogd tot maximaal 300lux. Voor de muziekliefhebber heeft Philips heeft haar aanbod Wake-up Lights nu uitgebreid met een model inclusief iPod-dock.Met de nieuwe Wake-up Light met iPod-dock is het voortaan mogelijk om gewekt te worden met een `opkomende zon` Ún uw favoriete muziek vanaf uw iPhone of iPod, die ook weer opgeladen aan de dag kan beginnen.

De timer op de HF3490 Wake-up Light kan zo worden ingesteld dat de muziek met een interval van 90 seconden steeds in volume toeneemt. Ook kunt u gewekt worden door een pieptoon, natuurgeluiden of muziek van de ingebouwde FM-radio. De Philips Wake-up Light bevat tevens een omgekeerde functie, waarbij de verlichting gaandeweg wordt gedimd om in slaap te vallen.

Prijs en beschikbaarheid
In Amerika is de nieuwe Wake-up Light al vanaf 22 augustus verkrijgbaar tegen een prijs van ongeveer 200 dollar. Wanneer de Wake-up Light in Nederland te koop zal zijn is nog niet bekend. Het enige dat Philips vrij heeft gegeven is dat het apparaat begin september op de IFA-beurs in Berlijn zal worden ge´ntroduceerd.

MERK

EDITORS' CHOICE