NIEUWSPhilips

Philips introduceert GoGear Muse


Redactie HiFi.nl | 11 augustus 2009 | Philips

(Ingezonden mededeling)

Philips lanceert de GoGear Muse, een nieuwe draagbare audio- en videospeler met een naar eigen zeggen uitzonderlijk geluid door de Fullsound technologie en ruisonderdrukking. Luister naar uw favoriete nummers, waar u ook bent en met alle details die de artiest erin verwerkte, zonder dat u het volume moet verhogen.

De Philips GoGear Muse maakt volgens Philips gebruik van twee verschillende technologieŽn om de beste klank te bieden onder alle draagbare audio- en videospelers van zijn categorie, voor een meeslepende beleving Fullsound biedt u mp3-muziek in cd-kwaliteit en houdt de zachte en luide passages van je nummers op een constanter niveau. De details en de dynamiek van de muziek worden op peil gehouden, zodat de impact niet verloren gaat bij een comfortabel volumeniveau.
 
Dankzij de ruisonderdrukkingstechnologie kunt u onderweg naar muziek luisteren zonder dat u last hebt van omgevingsgeluiden. De microfoontjes in de hoofdtelefoon detecteren omgevingsgeluiden waar u het meeste last van hebt. Vervolgens maakt een digitale signaalprocessor een gelijke, tegengestelde geluidsgolf die ongewenst geluid effectief neutraliseert.

Of u nu uw treinrit wat aangenamer wil maken dan wel wil ontsnappen aan het lawaai van een druk kantoor; als u volledig opgaat in uw favoriete muziek gaat de tijd melodieuzer voorbij, aldus Philips. Een hoger volume heeft volgens de fabrikant echter vaak wel invloed op de klankkwaliteit, waaronder de helderheid en authenticiteit van het origineel. Met de GoGear Muse is dit volgens Philips verleden tijd.

Makkelijk beheer van muziek, videoís en audioboeken

Uw favoriete videoís kunt u in een handomdraai van het internet rechtstreeks op uw Philips GoGear Muse downloaden en bekijken op het widescreen QVGA-kleurenscherm van 3Ē. Gebruikers van de GoGear Muse profiteren van een speciale aanbieding voor een gratis proefperiode van digitale boeken van Audible.com, waarbij u toegang krijgt tot meer dan 60.000 programmatitels*, waaronder recente bestsellers, geschiedkundige boeken, romans, speeches, zakelijke titels en literaire klassiekers.

Uw muziek- en mediabestanden beheren was volgens Philips nog nooit zo eenvoudig: met de draagbare audio- en videospeler GoGear Muse kunt u rechtstreeks op het apparaat zelf afspeellijsten aanmaken of nummers wissen. Tijd verliezen met het zoeken naar een bepaald nummer of video in enorme speellijsten behoort ook tot het verleden: de Philips GoGear is uitgerust met Superscroll, scroltoetsen met dubbele werking voor een makkelijke en snelle bediening.  En als u naar iets nieuws wilt luisteren, kunt u de FM-radio met RDS gebruiken waarin 20 presets kunnen worden opgeslagen.

De GoGear Muse is vanaf Augustus in Nederland verkrijgbaar met 16GB en 32GB geheugen voor de marktadviesprijzen van respectievelijk 199 euro en 229 euro.

Meer informatie is te vinden op www.philips.com/gogear.

* Op dit moment zijn enkel Engels-, Duits- en Franstalige titels te downloaden.

MERK

EDITORS' CHOICE