NIEUWSMarantz

Win vrijkaarten KI-pearl demo door Ken Ishiwata


Redactie HiFi.nl | 25 augustus 2009 | Marantz

Update: nu nog meer zitplaatsen te winnen! (25 aug.)

Zoals we eerder reeds berichtten heeft Remkes Beeld & Geluid onlangs de winkel heropend na een zes weken durende verbouwing. In oktober zal de officiŽle opening  van de nieuwe winkel plaats gaan vinden.

Remkes beeld & geluid organiseert op donderdag 3 september een bijzondere luisterdemonstratie onder de bezielende leiding van Ken Ishiwata (Brand Ambassador Marantz) die de nieuwe en zeer exclusieve Marantz KI Pearl serie zal demonstreren (zie de speciale KI Pearl website) en Luc van der Heyden (oud directeur B&W Group Belgium). Er zijn twee tijdstippen waarop gedemonstreerd zal worden: een eerste sessie zal om 19.00 uur van start gaan en een tweede sessie om 20.30 uur.

Het aantal plaatsen voor deze avond is zeer beperkt!  Echter, ze hebben nog een aantal extra zitplaatsen weten te creŽren zodat er nu nog meer lezers van HiFi.nl een plaats kunnen winnen. Zo hebben we nu geen 10 vrijkaarten, maar liefst 20 vrijkaarten te vergeven: tien voor de eerste sessie en wederom tien voor de tweede sessie.
Om in aanmerking te komen voor deze kaarten hoeft u uitsluitend antwoord te geven op de volgende, zeer eenvoudige, vraag:

Sinds welke datum (maand en jaar) is Remkes Beeld & Geluid gevestigd aan de Aalsterweg in Eindhoven?

Stuur uw antwoord onder vermelding van `Remkes Beeld & Geluid prijsvraag` naar redactie@hifi.nl. Het is uiteraard niet de bedoeling dat het antwoord hieronder als reactie op dit nieuwsbericht wordt ingevuld. De prijswinnaars ontvangen de vrijkaarten via Remkes Beeld & Geluid.

MERK

EDITORS' CHOICE