NIEUWSLoewe

Opening Loewe Gallery


Redactie HiFi.nl | 25 augustus 2009 | Loewe

(ingezonden mededeling)

Loewe is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest succesvolle merken in de top van de audiovisuele markt. Na het jaar 2008 ongekend succesvol te hebben afgesloten is het nu tijd voor de grand opening van een flagship store in Amsterdam.

Op vrijdag 28 augustus opent de Loewe Gallery Amsterdam: het summum op het gebied van stijlvol en innovatief home entertainment. Maak in een luxe omgeving persoonlijk kennis met de uitmuntende kwaliteit en het fraaie design van het Loewe-assortiment. Loewe Gallery Amsterdam is ook dé place to be om meer te leren over audiovisuele totaaloplossingen voor wonen anno 2009.

‘De opening van de exclusieve Loewe Gallery in Amsterdam is een belangrijke gebeurtenis voor Loewe,’ licht Renie Danneels, Managing Director van Loewe Opta Benelux toe. ‘Loewe is al vele jaren actief in Nederland met zijn prestigieuze ‘shop-in-shop’ formule. Nu is de tijd aangebroken om belangstellenden in een exclusieve Loewe Gallery te kunnen ontvangen. Een plek die volledig symbool staat voor ons merk.’

EDITORS' CHOICE