NIEUWSLogitech

Logitech onthult iPod Speaker Docks


Redactie HiFi.nl | 25 augustus 2009 | Logitech

(ingezonden mededeling)

Logitech introduceert de Rechargeable Speaker S315i en de Portable Speaker S125i. De S315i heeft volgens het bedrijf een exceptioneel lange batterijlevensduur en biedt tot twintig uur luistertijd. De S125i is flexibel en bij uitstek geschikt om naar muziek te luisteren op uiteenlopende plekken, bijvoorbeeld de slaapkamer, de keuken, de woonkamer en zelfs de achtertuin.

Miljoenen mensen zijn gevallen voor de charmes van de iPod en willen hun passie voor muziek delen met anderen. Zij willen een speaker dock om zonder oordopjes te luisteren naar muziek”, zegt Mark Schneider, vice president en general manager van de Logitech audio business unit. “De nieuwste iPod speaker docks van Logitech verbeteren de iPod luisterervaring, zowel thuis, op de werkplek als alle andere mogelijke locaties. Met de nieuwe speakers van Logitech hoor je elke noot luid en duidelijk.”


Foto: Logitech Rechargeable Speaker S315i

Logitech Rechargeable Speaker S315i

Omdat het onhandig is om de oplader overal mee naar toe te nemen, is de Logitech Rechargeable Speaker S315i ontworpen om met een volle batterij probleemloos een hele dag of nacht door te kunnen. In de stroombesparingsmodus functioneert de speaker tot twintig uur. In tegenstelling tot sommige andere iPod speaker docks is de Rechargeable Speaker S315i ook in staat om muziek weer te geven terwijl de adapter is aangesloten en tegelijkertijd de iPod oplaadt.

De Rechargeable Speaker S315i is verder uitgerust met op maat gemaakte, full-range drivers voor het zo accuraat mogelijk reproduceren van hoge en lage tonen. Dankzij de slanke vormgeving – minder dan vijf centimeter dik – en de duurzame metalen afwerking, is de S315i ideaal om mee te nemen in een koffer, rugtas of in de auto. Wanneer het tijd is om de iPod of iPhone op te laden, dan hoeft deze alleen maar in de Rechargeable Speaker S315i te worden geplaatst.


Foto: Logitech Portable Speaker S125i

Logitech Portable Speaker S125i
De Logitech Portable Speaker S125i is een eenvoudig mee te nemen speaker dock met een stevige extra basfunctie. De draagbare speaker kan aangesloten worden op alle iPod modellen die voorzien zijn van de Apple Universal Dock Connector en op andere muziekspelers die uitgerust zijn met een 3.5 mm aansluiting. 

De compacte Portable Speaker S125i weegt een kleine 500 gram en werkt zowel op netstroom als batterijen. De maximale batterijlevensduur met vier AA batterijen (niet meegeleverd) is ongeveer tien uur. Net als de Rechargeable Speaker S315i heeft ook de Portable Speaker 125i een standaard 3.5 mm jack aansluiting voor gebruik met gangbare muziekspelers, een PC of CD/DVD speler.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech Rechargeable Speaker S315i en Logitech Portable Speaker S125i zijn vanaf deze maand verkrijgbaar voor de winkeladviesprijzen van respectievelijk 99 euro en 69 euro.

EDITORS' CHOICE