NIEUWSLogitech

Wifimedia: wereldprimeur Squeezebox Touch


Redactie HiFi.nl | 03 september 2009 | Logitech

(ingezonden mededeling)

Vandaag is op de IFA bekend gemaakt dat de nieuwe Squeezebox Radio en de Squeezebox Touch voor het einde van dit jaar uitgebracht worden. Deze twee spelers zijn nog in ontwikkeling, maar u kunt nu al bij Wifimedia in de winkel de allereerste modellen zien!

Mocht u al een tijdje zitten te wachten om de nieuwe producten te bekijken, dan bent u welkom in hun winkel om ze even vast te houden en ons alles over de technische specificaties te vragen.

De Squeezebox Touch is de opvolger van de bekende Squeezebox Classic. De Touch is uitgerust met een 4,3 inch kleuren touchscreen en heeft een 24bit/96kHz DAC. Ook heeft de Touch een USB aansluiting voor een externe harddisk en kan gebruikt worden als fotoframe. De eerste resultaten met de Touch wijzen er op dat de geluidskwalitiet in de buurt gaat komen van de Squeezebox Transporter.

De Squeezebox Radio is een kleine variant van de Boom die optioneel kan worden uitgerust met een accu voor mobiel gebruik binnenshuis en bijvoorbeeld in de tuin.


Prijs en beschikbaarheid:

De Touch wordt pas eind november 2009 verwacht en de Radio eind oktober. Prijzen zijn resp. 299 euro voor de Touch en de Radio 179 euro

 

EDITORS' CHOICE