NIEUWSTangent

Nieuw: Racing Edition by Tangent


Redactie HiFi.nl | 13 september 2009 | Tangent

(ingezonden mededeling)

Nieuw van Tangent zijn de Racing Edition tafelradio modellen met de ‘oude racekleur’ hoogglans zilver. Het mooie nostalgische gevoel van glanzende auto’s en ronkende motoren wil Tangent middels deze nieuwe kleur vertalen in haar retro tafelradio’s.
 
De Racing Edition is verkrijgbaar op 3 modellen uit de reeks tafelradio’s van Tangent: Uno, Duo en Cinque.
 
Uno
Tangent Uno laat u overal, waar en wanneer u wilt, genieten van radiogeluid. Ook is het mogelijk een iPod of mp3-speler aansluiten op de Uno middels de geïntegreerde AUX ingang. De hoogglans zilveren uitvoering is een uitbreiding op de reeds bestaande kleuren: walnoot, hoogglans zwart, hoogglans wit, hoogglans rood, hoogglans oranje en hoogglans geel.

 
Duo
Wilt u wakker worden met een hoogwaardige wekkerradio naast uw hoofd? De Tangent Duo combineert een hip uiterlijk met de nieuwste elektronica. Dankzij het analoge precisie kwartsuurwerk bent u altijd op tijd. Naast de kleuren walnoot, hooglans zwart, hoogglans wit en hoogglans rood nu dus ook verkrijgbaar in ‘Racing Edition’ hoogglans zilver.

Cinque
De Cinque  is de alles in één tafeladio van Tangent; hij combineert het retro design, een AM/FM radio, een wekkerradio en een cd-speler. Hij is te bedienen vanuit uw luie stoel door middel van de meegeleverde afstandsbediening. De cd-speler speelt alle audioformaten en heeft een extra input voor mp3 of iPod. Naast hoogglans zilver is deze tafelradio ook verkrijgbaar in walnoot, hoogglans zwart, hoogglans wit en hoogglans rood.

EDITORS' CHOICE