NIEUWSRhapsody

Kharma show bij Rhapsody

Redactie HiFi.nl | 21 september 2009 | Kharma

Het Nederlandse Kharma heeft een kompleet nieuwe luidspreker gebouwd: de Galileo. Deze werd onlangs nog gedemonstreerd tijdens de Clapton vs. Hendrix luisteravond, georganiseerd door Rhapsody en Muziek.nl. Op zaterdag 26 september zal Rhapsody de nieuwe Kharma luidsprekers nogmaals demonstreren, ditmaal aangestuurd door DarTzeel en Zanden electronica.



Het uit Zwitserland afkomstige DarTzeel heeft met haar NHB-18 NS voorversterker wereldwijd nogal wat aanzien verkregen. De voorversteker heeft van input naar output een volledig separate aarding voor het linker en rechter kanaal en elk kanaal is battery powered. Lees hier meer over op hun website. Volgens Rhapsody is de NHB-18 NS “samen met hun eindtrap een juweel van een combinatie.” Voor de demonstratie van de Kharma Galileo wordt een cd-speler van Zanden gebruikt.

Met de komst van de nieuwe DarTzeel CTH-8550, dual mono "all in one" integrated besloot Rhapsody om dit merk vast neer te zetten. Deze integrated gaat de Kharma 3.2 aansturen, samen met de Audio Research CD 8.

U bent welkom bij Rhapsody op 26 september tussen 10 en 16 uur.

Rhapsody
Bornealaan 25
1217 GX Hilversum
(tel) 035- 6284644

MERK

EDITORS' CHOICE