NIEUWS

Kleine Altec Lansing usb-luidspreker


Redactie HiFi.nl | 21 september 2009

(ingezonden mededeling)

Altec Lansing, een divisie van Plantronics Inc., introduceert de Orbit USB, de nieuwste telg in de Orbit-familie. Deze draagbare usb-luidspreker is bedoeld voor de frequente reiziger, biedt volgens Altec goed geluid en het gemak van een plug-and-play usb-aansluiting voor netbooks en laptops.

De ronde vorm zorgt volgens Altec Lansing voor een 360-graden klankbeeld, waarbij de uitschuifbare standaard het geluid in elke gewenste richting zendt. De Orbit USB wordt geleverd met een stijlvolle hoes van synthetisch rubber met een clip-on haakje en snoer-opslag. Het luidsprekertje is gemaakt om overal mee naartoe te kunnen nemen.

"We denken dat met name twee groepen consumenten de Orbit USB zullen waarderen: studenten en zakenmensen", vertelt Don Milks, Senior Manager Product Management bij Altec Lansing. "Studenten gebruiken hun laptop ook voor entertainment. De Orbit USB kan worden meegenomen in een rugzak en biedt voor elk moment een krachtig geluid. Mensen uit het bedrijfsleven kunnen hun presentaties krachtiger maken met het ruimtevullende geluid van de USB-Orbit, die klein genoeg is om in een koffertje mee te nemen."

Prijs en beschikbaarheid
De Altec Lansing Orbit USB is vanaf heden beschikbaar bij landelijke retailketens waaronder MediaMarkt. De Orbit USB kost 49.99 euro.

EDITORS' CHOICE