NIEUWSBlacknote

Blacknote DSF en iTunes applicatie


Redactie HiFi.nl | 03 oktober 2009 | Blacknote

(Ingezonden mededeling)

Zoals eerder aangekondigd brengt Blacknote een extern display uit voor de DSS serie netwerkspelers.

Blacknote speelt hiermee goed in op de wensen van de eigenaren van de DSS spelers. Niet alleen wordt hiermee de veelzijdigheid van de speler een stuk groter, maar volgens de Italiaanse hifimakers is de DSF, zoals het display gedoopt werd, ook het enige op de markt dat van grote afstand leesbaar is. Touch screen bedieningen bijvoorbeeld zijn hierin erg beperkt, aldus Blacknote.

De DSF (DSS Screen Four) geeft de tracks weer als een gewoon cd-speler display en werkt zeer goed samen met de vernieuwde afstandsbediening ven de DSS. Luisteraars hoeven dus geen lastige bedieningen uit het hoofd te leren. De DSF wordt verbonden met de DSS middels de RS232-poort. De instapper van de DSS-lijn, de DSS15 heeft deze poort niet maar dit kan op verzoek worden aangepast. De schermgrootte bedraagt effectief 12,4 bij 4,3 centimeter.

De DSF kan worden geleverd in hoogglans zwart en doorzichtig acryl en is per direct leverbaar. De prijs van het accessoire komt op 495 euro.

Applicatie
In hetzelfde bericht rept Blacknote ook over een nieuwe soort bediening middels een GUI (grafische interface). Deze wordt als het goed is over twaalf weken leverbaar en werkt via een iPhone/ iPod Touch applicatie. Deze applicatie wordt vervolgens ge´nstalleerd via iTunes, waarna de muziekliefhebber met meer gemak content kan streamen.

We houden u zoals gewoonlijk op de hoogte.

EDITORS' CHOICE