NIEUWS

BlackNoise netfilters bij Daluso


Redactie HiFi.nl | 10 oktober 2009

(Ingezonden mededeling)

BlackNoise is volgens importeur Daluso het beste alternatief in zijn prijsklasses als het gaat om netstroomfiltering en verdeling, en dat zonder de nadelige effecten van dynamiekverlies en klankkleuring zoals dat bij andere merken wel het geval is.

De BlackNoise-producten van Systems and Magic vormen `de krenten uit de pap` als het gaat om verbetering van de stroomkwaliteit, aldus Daluso. Zo mag je de netfilters, netverdeelblokken en nog een aantal andere interessante accessoires van deze jonge fabrikant betitelen, en dat voor meer dan goede prijzen voor deze `Handmade in Italy` producten. Het brede front van stroomfiltering, van en naar het stroomnet, resulteert in een brede reeks geluidsverbeteringen zonder waarneembaar dynamiekverlies en/ klankkleuring.

Het BlackNoise netfilterprogramma beslaat vijf filters, ontworpen voor specifieke en algemene toepassingen. Specifiek voor bronapparatuur tot vermogenvergende apparatuur, of algemeen voor kleine audio/video-setups tot uitgebreide setups die veel vermogen wensen.

De compacte slanke robuuste verdeelblokken, met onder andere piek- en overspanningsbeveiliging over alle paren fase/neutraal/aarde-pinnen en sterbedrading, zorgen voor een adequate stroomverdeling en dragen volgens de importeur bij aan een overduidelijk waarneembare geluidssverbetering.

Verder zijn modulaire applicaties van filter- en verdeelblokken mogelijk al naar gelang het aantal gewenste netaansluitingen, toepassingen en de betreffende locaties.

Er zijn verdeelblokken, 2-duims en 4-duims breed, voor het aansluiten van 3,4,5,6 of 8 apparaten. In combinatie met de uiterst compacte (6x5x11cm) MiniBlack (2300W) kan aan de verdeelblokken nog eens aanvullend de extra hoogwaardige BlackNoise netfiltering en beveiliging worden toegevoegd.

De MiniBlack zelf is daarnaast ook uitermate geschikt voor solitaire toepassingen zoals bij losse TV-schermen en videoprojectoren, met zeer opmerkelijke verbeteringen in de beeldkwaliteit.

Alle BlackNoise stroomfilters en verdeelblokken hebben een welhaast compromisloze ontwerp- en bouwkwaliteit, die worden onderstreept door een 5-jarige garantie. Het inwendige stroomcircuit ligt compleet in gegoten hars om storende vibraties en resonanties te voorkomen.

De prijzen van de stroomverdelers en netfilters liggen tussen 270 en 455 euro resp. 375 en 900 euro.

De Benelux-distributie is in handen van Daluso - Nederland. Tel. +31(0)311354725. www.daluso.nl

EDITORS' CHOICE