Watermusic hifishow 13 en 14 maart


Redactie HiFi.nl | 25 februari 2010

(Ingezonden mededeling)

Op zaterdag 13 en zondag 14 maart organiseert Hifistudio It Harkstee in samenwerking met een groot aantal importeurs een audiofeest onder de naam `Watermusic`

Locatie is het sfeervolle hotel Princenhof in Eernewoude. Door zn unieke plek aan de Friese wateren en sfeervolle ambiance is dit de perfecte plaats om muziek en hoogwaardige audioapparatuur te komen bekijken en beluisteren.

In diverse  zalen zullen verschillende audiosets worden gedemonstreerd, u kunt uw vragen stellen, cds en lps kopen en met elkaar van gedachten wisselen in het restaurant of bar onder het genot van een hapje of drankje.

Meewerkende importeurs die hun deelname reeds hebben toegezegd zijn o.a Latham Audio met o.a. Naim, Neat, QED en Dynavector, Monitor Audio met o.a Leema, Monitor Audio, Transrotor en Roksan, Music 2 met Zu Loudspeakers, Astin Trew, Hanss, Luxman, Raysonic, SoundSmith, Acoustic Signature en Sutherland, Dimex met o.a. Spendor, Cambridge, Cardas, en Definitive Technology en Hanze Hifi met o.a. Sonics, LFD en HAT.

Op de website van Hifistudio It Harkstee is meer informatie te vinden.

EDITORS' CHOICE