NIEUWSCyrus

Audiac gaat Cyrus distribueren


Redactie HiFi.nl | 13 oktober 2009 | Cyrus

(Ingezonden mededeling)

Het zal de aanwezigen tijdens de dealerdagen in Zeist zijn opgevallen dat Audiac haar distributie activiteiten heeft versterkt met de merken T+A en Artora. Naast de introductie van deze twee nieuwe partners, die ons pakket op het gebied van streaming audio en lifestyle verder verbreden, hebben wij de distributie van Cyrus in Nederland verkregen.

Om stabiliteit en hoogwaardige producten ook in de toekomst aan te kunnen bieden is er een op Europa gerichte overkoepelende distributieorganisatie opgericht. Deze organisatie bestaat uit diverse fabrikanten en importeurs waarbij kwaliteit en specialisme de hoogste prioriteit hebben. Cyrus is een van de fabrikanten die deelneemt aan deze nieuwe organisatievorm. Door de toetreding is de distributie overgegaan naar Audiac als partner voor Nederland.

Audiac heeft de Cyrus producten altijd met respect bekeken en tijdens een bezoek aan de fabriek in Huntingdon is dit gevoel nog verder gegroeid. Op vakkundige en enthousiaste wijze kregen wij uitleg over de laatste ontwikkelingen en de vernieuwende technieken die Cyrus toepast om tot bijzondere prestaties te komen. Cyrus is duidelijk een merk waar wij voor 100% achter staan en een fantastisch product dat perfect past in de Audiac filosofie.

In samenwerking met Cyrus UK nemen wij vanaf heden alle service verplichtingen over en kunt u direct contact met ons opnemen.

Wij verheugen ons op een intensieve samenwerking.

Met vriendelijke groet,

Bert Bazuin
Audiac B.V.

EDITORS' CHOICE