NIEUWSNagra

Show met Nagra MSA bij CAC audio


Redactie HiFi.nl | 20 oktober 2009 | Nagra

(ingezonden mededeling)

CAC audio in Leiden zal 22 november de deuren openen voor een show met een primeur voor de Benelux: de introductie van de compleet nieuwe Nagra MSA stereo eindversterker.

Nagra is een relatief klein Zwitsers merk dat al bijna 50 jaar audio apparatuur vervaardigt en vooral bekend is geworden om hun professionele lijn van opname-apparatuur. Het ontwerp van draagbare en dus compacte recorders uit zich in de high-end lijn van cd-spelers en versterkers. Meestal zijn deze opgebouwd rond buizen, maar ook een transistor eindversterker - de PSA in de eigenzinnige piramide vormgeving – is al geruime tijd in het programma aanwezig. Daar wordt nu de nieuwe MSA aan toegevoegd. CAC zal de MSA laten horen in combinatie met de CDP cd-speler en PL-L buizen voorversterker op de Magico V2 luidsprekers.

"De Magico luidspreker is in combinatie met een goede bron en versterker echt van wereldklasse. Wij hebben na een paar rustige avondsessies luisteren gekozen voor de V2. De combinatie tijdens deze show is bijzonder," meent de winkel.

De showdag op 22 november zal tevens in het teken staan van het streamen van muziek vanaf de computer. Recent zijn er echter enkele producten op de markt gekomen die het streamen zeer serieus aanpakken. De Ayre QB-9 USB-Dac zal te horen zijn in combinatie met de Ayre AX-7 versterker op de recent geďntroduceerde Finn luidsprekers van Verity Audio, een luidsprekermerk dat al jaren bij CAC in de winkel te vinden is.

Daarnaast zal er aandacht zijn voor de Uniti van Naim audio, een all-in-one apparaat dat naast het afspelen van cd’s ook de mogelijkheid biedt van internetradio, het streamen van audio via een draadloos (of bedraad) netwerk en ook de muziekbestanden van uw i-pod of andere muziekdrager kan afspelen.

U bent tussen 12.00 – 17.00 uur van harte welkom. Om rekening te kunnen houden met uw bezoek vragen wij u om ons telefonisch of per mail aan te geven of u onze high-end primeur show wilt bijwonen.

CAC Audio
Stille Rijn 11
2312 DE Leiden
(t) 071 – 5120653
(e) info@cacaudio.nl

EDITORS' CHOICE