NIEUWSSonos

Sonos ZonePlayer S5 nu verkrijgbaar


Redactie HiFi.nl | 10 november 2009 | Sonos

(Ingezonden mededeling)

Een paar weken geleden konden we u al melden dat het Sonos S5 draadloos alles-in-één muzieksysteem er aan zat te komen. Deze ZonePlayer S5 is vanaf heden verkrijgbaar.


Dit draadloze, alles-in-één muzieksysteem maakt gebruik van vijf D-klasse digitale versterkers en vijf luidsprekers (twee tweeters, twee 3-inch mid-range drivers en een 3,5-inch woofer). Sonos heeft onlangs tevens Sonos Software 3.1 geïntroduceerd, een gratis software-update met onder andere Twitter-functionaliteit. De belangrijkste kenmerken op een rijtje:

  • Kamervullend geluid: vijf geïntegreerde luidsprekers en vijf digitale versterkers bieden een heldere audioweergave die elke ruimte vult met muziek.
  • Ongelimiteerde toegang tot muziek van iTunes en het internet: speelt alle iTunes-muziek en gratis internetradio, en maakt het mogelijk om te genieten van het grote aanbod aan nummers en stations vanaf het internet.
  • Te bedienen met een iPhone of iPod touch; met gratis te downloaden Sonos Controller for iPhone App kunnen gebruikers eenvoudig nummers opzoeken, afspelen en het volume bepalen.
  • Draadloos uit te breiden: voeg extra S5’s toe voor muziek in het hele huis. Het is mogelijk om in elke kamer hetzelfde nummer of verschillende nummers in diverse kamers af te spelen.  

Prijs en beschikbaarheid
De S5 is verkrijgbaar voor 399 euro bij Sonos-verkooppunten. Een introductievideo is te bekijken op www.sonos.com/S5demo.

EDITORS' CHOICE