NIEUWSLinn

Linn Majik DS-I digitale audiospeler/versterker

Redactie HiFi.nl | 11 november 2009 | Linn

(Gezien op internet)

Linn komt met een nieuw ‘alles in één’ audiosysteem, waarin een netwerk-speler, D/A converter, voor- en eindversterker in een behuizing zijn geplaatst.

De DS-I is een logische stap van Linn door de Majik DS en de Majik-I te combineren. Het resultaat is een apparaat wat aangesloten op een netwerk alle uPnP/DLNA audio-bronnen in je huis kan streamen (net als de ‘DS’ Digital Stream), en kan afspelen als de ‘I’ - een geïntegreerde versterker van Linn.



De Linn Majik DS-I is een zeer universeel audio-apparaat. Via het bekende uPNP protocol streamt het de muziek van computers en andere DLNA bronnen in je huis, en speelt deze via een hoogwaardige digitaal-analoog omzetter en een krachtige 2 x 100 watt versterker af. MP3’s, maar voor de echte muziek-liefhebbers zeker ook FLAC en Apple Lossless bestanden. Via het internet kun je kiezen uit de enorme hoeveelheid internet-radiostations die er tegenwoordig zijn. Behalve het afspelen van digitale bestanden via het netwerk kan de Majik DS-I ook gebruikt worden voor tal van andere bronnen....

Dit artikel is ingekort. Lees hier verder.

Bron: AVBlog

MERK

EDITORS' CHOICE