NIEUWSLinn

Beter Beeld & Geluid shows met Linn en Meridian


Redactie HiFi.nl | 14 november 2009 | Linn

(ingezonden mededeling)

Beter Beeld & Geluid in Hilversum organiseert deze maand een tweetal shows waarin de nieuwe Linn Majik DS-I en het Meridian Sooloos systeem zullen worden gedemonstreerd.


Foto: Linn Majik DS-I

Op zaterdag 21 november van 11:00 – 17:30 uur organiseert de winkel een presentatie van de nieuwe Linn Majik DS-I, die zal worden gedemonstreerd op de Sonus Faber Liuto vloerstaander. De Majik DS-I is de nieuwste telg in de Linn familie, en combineert een UpnP streamer, DAC, phonotrap en voor- en eindversterker. Gecombineerd met de Sonus Faber Liuto, zorgt dit volgens Beter Beeld & Geluid voor een “match made in heaven”.


Foto: Meridian Sooloos systeem

Op 27 en 28 november vindt bij Beter Beeld & Geluid tussen 11:00 – 17:00 uur een demonstratie plaats van het Sooloos systeem door middel van een Control 10, Twinstore en Meridian DSP7200 speakers. De nieuwe Control 10 bedieningsunit zal gecombineerd worden met de Twinstore voor het vormen van een compleet systeem. Met SpeakerLink worden de Meridian DSP speakers direct aangesloten. De winkel nodigt u uit het systeem te komen beluisteren om het plezier te ervaren van een werkelijk interactieve luisterervaring.

Beter Beeld & Geluid
1e Oosterstraat 2
1211 LB Hilversum
(t) 035-6215346
(e) info@beterbeeldengeluid.nl

EDITORS' CHOICE