NIEUWSLogitech

Logitech wint zeven CES Innovations Awards


Redactie HiFi.nl | 16 november 2009 | Logitech

(ingezonden mededeling)

Logitech kondigt vandaag aan dat het zeven 2010 CES Innovations awards heeft gewonnen voor haar verdiensten op het gebied van “excellence in design and engineering”.

Logitech is zeer verheugd om wederom meerdere prestigieuze CES Innovations awards in de wacht te slepen”, zegt Gerald P. Quindlen, president en chief executive officer van Logitech. “Wij vinden het heel bijzonder dat onze producten bekroond worden en zich mogen scharen onder een selecte groep revolutionaire producten die wereldwijd ontwikkeld worden.”

Tot de prijswinnende producten behoren de Harmony 900 Remote, de Logitech Squeezebox Radio en Touch en de Ultimate Ears 700 oortelefoon.


Foto: Logitech Squeezebox Touch (voor) en Radio (achter)

  • Squeezebox Radio (categorie Audio Componenten)

De compacte, alles-in-één Squeezebox Radio Wi-Fi muziekspeler combineert de eenvoud van een ouderwetse radio met de kracht van internet. Het apparaat biedt eenvoudig toegang tot internetradio, persoonlijke muziekcollecties en betaalde muziekdiensten zoals Napster, Pandora, Rhapsody, SIRIUS en Last.fm.

  • Squeezebox Touch (categorie Audio Componenten)

Met het 4.3-inch kleuren aanraakscherm biedt de Squeezebox Touch Wi-Fi muziekspeler toegang tot muziek over de hele wereld en speelt hij muziek af via een bestaande geluidsinstallatie. De Squeezebox Touch ondersteunt sampling rates tot 24 bits op 96 kHz.


Foto: Logitech Harmony 900 Remote

  • Harmony 900 Remote (categorie Home Theater Accessoires)

De oplaadbare Harmony 900 is voorzien van een full-colour aanraakscherm en een intuïtieve knoppen-layout. Het volledig nieuw ontworpen RF (radiofrequentie) systeem maakt het mogelijk apparatuur in een kast tot op een afstand van dertig meter te bedienen zonder de ontvangers op alle afzonderlijke apparaten te plakken. De software van de Harmony 900 zorgt ervoor dat alle relevante apparatuur geactiveerd wordt en op de juiste manier wordt ingesteld met één druk op de knop.

  • Ultimate Ears 700 (categorie Headphones)

In tegenstelling tot veel andere in-ear hoofdtelefoons is het ontwerp van de Ultimate Ears 700 gebaseerd op een – met de hand gemaakt – dubbelzijdig armatuur micro-ontwerp met twee kanalen per oor voor een accurate geluidsreproductie. Dit gaat gepaard met een compacte vormgeving: elk oordopje is kleiner dan een muntstuk van tien dollarcent (‘dime’). De Ultimate Ears 700 worden geleverd inclusief siliconen oorkussens die tevens geluidsisolatie tot 26 dB mogelijk maken.

EDITORS' CHOICE