NIEUWSGeneva

Geneva Lab introduceert kleiner model: Model S


Redactie HiFi.nl | 19 november 2009 | Geneva

(ingezonden mededeling)

Zoals de modelnamen van de Geneva Lab Sound Systems al deden vermoeden was er nog plaats voor een kleinere uitvoering van het Geneva Sound System met EmbracingSound technologie. Na de XL, L, M en M2 is er nu de S.

De S, inderdaad de kleinste in de reeks, biedt een gemotoriseerde PowerDock voor een iPod of iPhone. De PowerDock sluit automatisch als de iPod of iPhone uitgenomen wordt, zodat de kwetsbare connector veilig is. De Geneva Labs S hoeft slechts aangeraakt te worden om de PowerDock weer tevoorschijn te toveren.

Ook biedt de S de nieuwe TouchLight bediening: zodra uw hand in de buurt komt, lichten de onzichtbaar in de bovenzijde van de S weggewerkte bedieningselementen discreet op.

Met zijn bescheiden afmetingen (23,5 x 22 x 17,6 cm) en zijn ingebouwde digitale wekker is de S een geschikt stereosysteem voor de slaapkamer, maar ook elders is hij uitstekend inzetbaar. Vanzelfsprekend beschikt de S over een FM-tuner en een “royaal op z’n taak berekende” versterker. Op de S kan ook een externe antenne of andere klankbron worden aangesloten. Er wordt een afstandsbediening meegeleverd.

Prijs en beschikbaarheid
De in hoogglans zwart, wit of rood afgewerkte S is vanaf begin december leverbaar voor 329 euro.

EDITORS' CHOICE