NIEUWSDynaudio

Exclusieve blauwe variant Dynaudio Sapphire


Redactie HiFi.nl | 27 november 2009 | Dynaudio

(ingezonden mededeling)

Het jubileummodel Sapphire van Dynaudio, met een gelimiteerde wereldwijde productie van 1.000 paar, nadert op hoog tempo haar eind. De laatste editie van deze luidspreker zal in een exclusieve blauwe versie leverbaar worden.

Deze laatste versie van de jubileum-luidspreker zal worden geproduceerd in Denemarken tegen het einde van 2009.Elk paar Sapphire luidsprekers is versierd met een overeenkomstig paar / serienummer welke gegraveerd is op een metalen plaat op de achterkant van de luidspreker. Dynaudio verwacht dat de laatste Sapphire (No. 1000/1000) binnen de komende 3-4 maanden geleverd zal worden.

Naast de `Ivory`, `Amber`, `Bordeaux` en `Mocca` hoogglans vogeloog afwerking en de hoogglans witte en de piano zwarte versie is er nu dus ook een bijzondere hoogglans vogeloog blauwe pianolak uitvoering. Deze laatste zal zonder meerprijs beschikbaar zijn, maar is gelimiteerd tot 30 sets.De zijden, glinsterende glans-blauwe afwerking van de Dynaudio Sapphire onderstreept het geavanceerde en uitstekende ontwerp van de kast, meldt Dynaudio in een persbericht. De gelimiteerde jubileum luidspreker vertegenwoordigt 30 jaar ervaring en kennis van de luidspreker specialist en staat volgens het bedrijf voor Dynaudio`s verfijnde technologie voor muziekweergave in al haar facetten.

MERK

EDITORS' CHOICE