NIEUWSHarmonix

Harmonix Tuning komt met instap-producten


Redactie HiFi.nl | 01 december 2009 | Harmonix

(ingezonden mededeling)

Het aanbod van accessoires voor hifi apparatuur is de afgelopen jaren sterk gegroeid.Helaas zijn deze producten niet altijd evenbetaalbaar.Het Japanse Harmonix komt daarom, openig aandringen van haar distributeurs,met instap-producten.

Terug van weggeweest zijn de originele RF-900 Spike Bases. Een oude bekende onder de tweaking accessoires en bedoeld als klankverbeteraar voor alle componenten die op spikes of cones staan. Verkrijgbaar voor220 europer set in de kleuren zwart-chroom en goud.

Nieuw zijn de SF-200 Mate - Tuning Feet, die afzonderlijk kunnen worden toegepast onder allerlei apparatuur, eventueel in combinatie met de SF-200 EBS feet. Deze laatsten zouden volgens de fabrikant zelfs een piano(-vleugel) op wieltjes mooier laten spelen. De SF-200 Mates kosten 400 euro per set en komen in de kleur zwart.

Harmonix uit Japan maakt al bijna 20 jaar tuning-producten met een "mysterieuze werking". Volgens importeur Daluso, dat onlangs BlackNoise stroomfilters toevoegde aan haar assortiment, gaat het niet om kleine nuances maar worden er duidelijke verbeteringen gerealiseerd.

EDITORS' CHOICE