NIEUWSRega

Show met o.a. Rega en Totem bij Hifihuis


Redactie HiFi.nl | 03 december 2009 | Rega

(ingezonden mededeling)

Hifihuis in Zuidlaren organiseert morgen en overmorgen (4 en 5 december) een huisshow waarbij Rega en Totem centraal staan.

In 1993 kwamen wij voor het eerst met dit eigenwijze Engelse merk in aanraking. De Planar 3 was destijds al een belangrijke draaitafel in zijn klasse. Enige tijd later kwamen de geïntegreerde versterkers Brio, Elex en Elicit. Toen Rega vrij laat en na veel vraag en aandringen met een eerste cd speler op de markt kwam was het succes niet meer te stuiten. De Planet cd speler bleek een regelrechte hit! Voor het eerst was er een betaalbare cd speler die analoog en mild klonk. Dit succes heeft zich voortgezet en de huidig verkrijgbare cd spelers Apollo, Apollo 35 en Saturn hebben ook vandaag het status van betaalbaar en zeer muzikaal!


Foto: Rega Isis cd speler en Osiris versterker

Tijdens de show worden doorlopend demo`s van deze producten verzorgd, waarbij Hifihuis en importeur Joenit u kennis laten maken met de nieuwste Elicit versterker, de favoriet van de winkel. Ook zal er de introductie plaatsvinden van de nieuwste top-of-the-line CD speler, de ISIS, met een prijskaartje van 7500 euro. Alle Rega apparatuur wordt aangesloten op Totem luidsprekers met Chord bekabeling.
 
De huisshow zal plaatsvinden op vrijdag 4 december van 11.00 – 21.00 uur, zaterdag 5 december van 12.00 – 17.00 uur. Tip: neem uw Rega platenspeler mee en laat hem controleren door gespecialiseerde Rega kenners.

Stationsweg 87
9471 GM Zuidlaren
(t) 050 409 4047
(e) info@hifihuis.nl

MERK

EDITORS' CHOICE