NIEUWSBoulder

Boulder show bij CAC Audio


Redactie HiFi.nl | 05 december 2009 | Boulder
(ingezonden mededeling)

CAC Audio in Leiden organiseert op 13 december een show die volledig in het teken zal staan van het Amerikaanse merk Boulder.
 
Dit eigenzinnige merk bouwt ruim 25 jaar hoogwaardige ge´ntegreerde en separate voor- en eindversterkers. Daarnaast hebben ze enige tijd geleden een cd-speler uitgebracht. Boulder kent drie series: de 800 serie met kasten uit plaatstaal en aluminium front- en achterplaten, de 1000 serie met behuizingen volledig gemaakt uit CNC gefreesd aluminium en de cost-no-object serie 2000.


Foto: Boulder 865 ge´ntegreerde versterker
 
Sinds bijna twee jaar heeft CAC de 1010 voorversterker en 810 mono eindversterkers in het programma. Nu wil de winkel u ook kennis laten maken met de 1021 cd-speler en de 1060 stereo eindversterker. Deze zullen worden gedemonstreerd op de Verity Audio Parsifal Ovation luidspreker.
 
Boulder maakt zowel het chassis als de printplaten geheel zelf in huis. De uit aluminium gefreesde koelribben van de 1000-serie worden met zwaluwstaart-verbindingen verbonden met de eveneens uit aluminium gemaakte behuizingen, zonder dat er schroeven in het zicht zitten. Dit geeft een mechanisch resonantie-arme behuizing. Volgens de winkel zijn de Boulders volledig stil te noemen, ook de eindversterkers waarin grote transformatoren zijn toegepast.


Foto: Boulder 1021 cd-speler
 
Voor meer informatie over de sets die zullen worden gedemonstreerd kijkt u op de website van CAC Audio. Bij de show zijn? geef dit even telefonisch of per e-mail aan de winkel door.  
 
CAC audio
Stille Rijn 11
2312 DE Leiden
(t) 071 5120653 |
(e) info@cacaudio.nl

EDITORS' CHOICE