Boston introduceert Reflection serie


Redactie HiFi.nl | 19 december 2009 | Boston Acoustics

(ingezonden mededeling)

Eindhoven, 17 December 2009 -- Boston Acoustics, een wereldbekende gerenommeerde fabrikant van hoogwaardige luidsprekers, combineert moderne elegantie met grootse prestaties in haar nieuwe Reflection Serie, bestaande uit vier modellen: de RS260 6˝” boekenplankluidspreker, de RS334 viervoudige 4” vloerstaande luidspreker, de RS223 center luidspreker en de RPS1000, een 1000 Watt actieve subwoofer.

Wat direct opvalt is het fraaie uiterlijk waarmee deze luidsprekerserie zich onderscheidt van andere luidsprekers in dit prijssegment. De luidsprekers hebben namelijk een buitengewoon krasbestendige hoogglans zwarte afwerking die zich in elke omgeving zal voegen, van huiskamer tot thuisbioscoop.

Naast deze hoogwaardige afwerking zijn er innovatieve technologieën toegepast die je ook terugvindt in de duurdere topserie van het merk, de VS Serie. Zo zijn dezelfde EWB-tweeters met Coupled Dual Concentric Diaphragm (CDCD) toegepast in de Reflection Serie. EWB staat voor Extended Wide Bandwidth en in combinatie met het toegepaste diafragma minimaliseert deze faseverschuivingen en vervorming en verbetert het tegelijkertijd de zuigende beweging van de tweeter. Daarnaast zijn alle modellen uit de Reflection Serie uitgerust met wooferconussen van Boston’s nieuwe Fiber Ceramic Copolymer Material (FCCM), bestaande uit vezels en keramische materialen, geďmpregneerd in een zelfontwikkelde co-polymeer. Door deze multicomposietconussen te combineren met het Deep Channel®-ontwerp van Boston, produceren deze woofers een soepele respons over het gehele werkingsbereik. Dat betekent dat u alle geluiden van de hoogvermogenbas en alle subtiele verschillen en details van het middenbereik te horen krijgt - met minimale vervorming.

Prijzen:
RS260 6˝” boekenplankluidspreker: 399 euro
RS334 viervoudige 4” vloerstaande luidspreker: 799 euro
RS223 center luidspreker: 399 euro
RPS1000 1000 Watt actieve subwoofer: 899 euro

MERK

EDITORS' CHOICE