NIEUWSElektor

Elektor zelfbouw special 4 is uit


Redactie HiFi.nl | 22 december 2009 | Elektor

(Ingezonden mededeling)

Elektor International Media BV, uitgever van het internationale elektronicatijdschrift Elektor, brengt deze week haar vierde special op het gebied van zelfbouw-audio op de markt. Net als de eerste drie edities staat ook deze uitgave weer vol met interessante bouwbeschrijvingen en achtergrondartikelen van internationaal gerenommeerde ontwerpers.

De Elektor Audio Special 4 (100 pagina’s) bevat ontwerpen van negen (buizen)versterkers en vijf luidsprekers. Het gaat in alle gevallen om nieuwe, nog niet eerder gepubliceerde artikelen. O.a. Satoru Kobayashi, Guido Tent, Dick van de Merwe, Tony Gee, Henkjan Olthuis en Ari Polisois nemen een artikel voor hun rekening. De redactie is ook dit keer weer in de vertrouwde handen van Menno van der Veen en Sander Sassen. Door de brede opzet valt er voor iedere zelfbouwer wel iets interessants te lezen of te bouwen. Nieuw in deze Audio Special zijn een tweetal ontwerpen voor gitaarversterkers, zodat ook musici met affiniteit voor zelfbouw hun eigen gitaarversterker kunnen bouwen.

De vierde Elektor Audio Special ligt nu in de winkel en kost € 16,50. Daarnaast is de special verzendkostenvrij te bestellen in de webshop op www.elektor.nl. Daar is ook de complete inhoudsopgave gratis te downloaden.

MERK

EDITORS' CHOICE